Jó kis év volt ez, legalábbis kajakból nézve (plusz extra Balaton trip a poszt alatt)

 Koronavírus ide vagy oda, jó kis évünk volt. A kajakozást karanténszülte sportnak tekintettük. Úgy voltunk vele, hogy a vízen aztán abszolút be lehet tartani a szociális távolságot, a lassú csordogálás pedig pont jó pihenő lesz.  Így gyakorlatilag csak a szabadnapjaink száma korlátozta le, hogy hány patakot, csatornát, folyót, tavat eveztünk keresztül-kasul. 

2020.JPEG

Kedvenc helyet választani szinte lehetetlen, A Köröstől a Balatonig mindenütt találtunk olyan zugot, ahova szívesen visszamennénk, akár kajakkal, akár deszkával jó kis kaland lenne újra. Ráadásul mostmár hivatalosan el lehet kezdeni a visszaszámolást a nyári szezonig, listát írni az uticélokról, hogy aztán minden beleférjen a néhány hónapos szezonba. A 2020-as évből nekünk is van még jó pár túra, amik feltöltésre várnak, a következő hetekben sok-sok ötlettel jövünk, hogy ne unatkozzatok otthon, amikor hasznosan is el lehet tölteni az időt :P 

65c9916d-ba4f-4306-a95c-64a9cd2530bd.jpg

Az biztos, hogy a korlátozások után azonnal hasítunk Hévízre, az első hosszabb túránk helyszínére, de addig is itt egy kis összefoglaló a holevezzek.hu első évéről. 

 Ez pedig az extra videó év végére, kajaktúra egy ITIWIT X500 fedélzetén Balatonföldvártól Szántódig.  

Legyen pont olyan az új év, amilyennek szeretnétek!