Menő táskák evezéshez

...mert táskából sohasem elég


TNő=táska. Evezés=sok táska. Az evezés persze leginkább a praktikumot kívánja meg, de miután nálunk lassan ipari méreteket ölt, próbáljuk az élteünket 5,10,15, meg még ki tudja hány literes pakkokba rendezni, ami naaaagyon nehéz. A hajó, meg az evező után igenis a tárolás a legfontosabb kérdés. Akkor válik ez különösen égetővé, amikor kiderül, hogy a sajtos szendvics nem barátja a vízhatlan kameratoknak, a kacsáknak szánt nasit (nem, nem mi esszük meg) pedig külön zacsiba kell tenni, mert a csomagolás egy nyitás után kuka, és a maradék szétmászik a pénztárca-lakáskulcs-forgalmi háromszögben. Ráadásul a rendes vízálló cucc életmentő lehet. A telefon, az élelem, a zseblámpa, a kocsikulcs nem ázhat el, mert használhatatanná válik. Szóval megmutatom, nálunk mi a készlet, a mennyiséget hagyjuk, igen, túl sok táskánk van. (Én nő, vagyok, ez mentség.)

1. Kacsanasitartó fantasztikusság

Szeretjük mi az IKEA és a DM húzózáras zacsijait, de ezek mindent visznek. Kínai cimboráink küldik pár dollárért négyes csomagban, minimáldizájn tárolóegység húzózárral, a zacsinál merevebb, stabilabb anyagból, teljes vízhatlansággal.

b83a83bf-4f6a-4291-875c-09b103d5e753.jpeg

Kell egy a kocsikulcsnak, kell egy a papírzsepinek, kell egy a gyümiszeleteknek, kell egy a gyufának, kell egy a tartalék diákcsemegének és a legfontosabb a kacsanasi, anélkül sehova sem megyünk. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

2. Menő vidraságok

Szeretjük a hazait, az meg külön jó, hogy néha rácsodálkozunk mennyire jó cuccok kerülnek ki magyar ötletgyárosok kezei közül. A Vidrabag ráadásul környezetbarát, a táskák ugyanis R-PET anyagból, vagyis újrafelhasznált pet palackokból készülnek. 

225c55e1-56f7-41d9-980f-db9ef6ee3f15.jpeg

A táskákat olyanok tervezték, akik valóban voltak már terepen, a 15 literes méret ugyanis pont passzol egy átlag evezős túra pakkméretéhez. A 10 literest ugyanis az összes kellék bepakolása után pont akkor nem lehet becsukni, amikor a vízicipőt még megpróbáljuk belepréselni. (Ez pedig vérkomoly kérdés, amikor nem mardhat otthon sem a naptej, sem a szúnyogriasztó) 

8184b60b-1f28-4c2e-baf9-4c6f1a41915d.jpeg

Szóval a táska praktikus és még jól is néz ki, lehet hozzá kapni szemüvegpántot, és vízálló telefontokot is, de azokról majd később.

Visszatérve a környezetbarát kivitelhez, a Vidrabag mellé mindenki kap két szemeteszsákot is, amibe az evezés közben talált szemetet lehet gyűjteni.

4e4f6c9b-749c-4f0c-b198-5de6733a5760.jpeg

Egyszer esküszöm írok egy külön posztot arról, mi mindent találtunk már vízben és vízparton egyaránt.  

3. A Thcibo az nem egy kávé???

Na mi is hülyén néztünk, de a kávémárka webshopjában egész jó kis kempingcuccok vannak. A víztartálytól a ruhaszárítón át még vízhatlan tatyókat is találtunk.

62d7fc71-42b5-42b2-a8a8-fdf7384e62a2.jpeg

Három volt egy csomagban, ezek inkább a nesszeszer kategóriát képviselik, apróságoknak praktikusak, de a célra tökéletesen megfelelnek, nem engedik át a vizet, és a szokásos becsavarós, csúszókapcsos megoldással záródnak. Nekem kb egy átírható cimke hiányzik mindegyikről, de az az én mániám, hogy mindenre rá akarom írni, mit csomagoltam bele. Kb. két perc után úgysem emlékezem, hogy van az a kis piros izé, amit a párom eszeveszettül keres. 

4. Ezeket meg úgyis mindenki megveszi

De tényleg, a Decathlon ITIWIT nevű márkája gyakorlatilag mindenhova bekúszik, nálunk is döbbenetes mennyiség van belőle, mert a mindenféle cuccunkat valahogy be kell csomagolni, és ezeket a legegyszerűbb megvenni a neten.

e5c07f1e-29ee-40d0-be16-c8e51ced9086.jpeg

A táskák strapabíró, vastag anyagból készülnek, lehet ütni-vágni őket, semmi bajuk nem lesz. Többféle méretben kaphatók, sőt van suposoknak való kivitel is, tényleg érdemes rájuk beruházni, mert egy idő után annyi mindent visz magával az ember, hogy egy meg két táska biztosan nem elég. Ráadásul ezek passzolnak a többi ITIWIT  holmi dizájnjához is, a hajók, a supok, mind ezekben a színekben készülnek, a 40 literes suptáskákat ráadásul a sajat hevedereivel is lehet rögzíteni. 80fd761b-7e6c-4e74-a82d-55e1c12752c9.jpeg

 

Ui: Nekem a vállpántok kicsit furcsa helyen csatlakoznak a táskához, de ez kényelmi kérdés, vízen nem számít.

Közben készítettünk Nektek szupercuki Viber-matricacsomagot, innen lehet letölteni.